“Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om mezelf te blijven verbeteren. Dat verwacht ik ook van mijn team met 55 mensen. Als zij groeien, lift het bedrijf immers als vanzelf mee.”

Lees meer…

Diny Boogerd Schrijfzaken en -tekstcorrectie Uden

“Marc is een bijzonder prettige begeleider. Hij laat je in je waarde, maar weet toch het beste eruit te halen. Ook bij onze coachingsgesprekken: er komt altijd wel weer wat uit waar ik iets mee kan.”

Lees meer…

Maarten Hoevenaars Hoevento Zeeland Uden
“Het individuele Succes for you-traject heeft me geholpen om mijn onderneming beter op de kaart te zetten. Elke voorwaarde komt erin aan de orde, van missie en visie tot doelen, middelen en mensen. Dat brengt focus en geeft zekerheid. Als je eenmaal hebt ervaren hoe prettig dat is, zo’n klankbord, wil je niet meer zonder.”
“Marc kan dingen scherp krijgen en zorgt dat de essentie op tafel komt. Daarnaast benut ik de praktische tools uit de masterclass om samen met mijn team van 20 medewerkers positieve waarde te leveren aan onze klanten. Met als resultaat: trotse medewerkers en klanten die ambassadeur zijn van BMW en Mini.”
“Het sparren met Marc dwingt me om verder te kijken dan wat ik al heb bereikt. Hij stelt scherpe vragen die mij aan het denken zetten, geeft me de juiste tools en theoretische onderbouwing om het praktisch toe te passen. Dit helpt me om mijn managementskills te verbeteren, mijn team verder te ontwikkelen en 2000 klanten goed te bedienen.”

“Marc is een meester in het creëren van de juiste randvoorwaarden. Tijdens de masterclass Succes for you zorgt hij voor een veilige omgeving waarin hij ingrijpt en stil is waar dat nodig of gewenst is en waar hij iedereen aan het woord laat.”

Lees meer…

“Het individuele Succes for you heeft me gesterkt, zekerder gemaakt, inzicht gegeven, rust gebracht, en vooral: weer heel veel energie en zin in de toekomst. Ook heeft het me inzicht gegeven hoe bepalend je persoonlijkheid is voor je ondernemerschap. In een hectische tijd waarin ik veel beslissingen moest nemen, heeft Marc me geholpen om mijn weg te vinden en de stappen te maken die het beste passen bij mijn onderneming en mij als ondernemer.”
David van Duinhoven 100% zonnig uden wijchen

“Het volgen van de masterclass Succes for you maakt je als ondernemer completer. De thema’s die aan de orde komen zoals; je persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, tijd maken voor tijd en samenwerken, zijn voor elke ondernemer van toepassing. Daarbij weet Marc waar hij het over heeft. Hij kan goed luisteren en is heel alert. Hij zorgt voor een persoonlijke benadering en geeft je feedback en praktische tips die direct toepasbaar zijn.”

Lees meer…

Martijn van Lanen Soulgood Uden d'n Office

“Het bijzondere van de masterclass Succes for you is toch wel dat je je heel snel in een veilige omgeving voelt. Marc weet feilloos een groep ondernemers te (bege)leiden. Daarmee heeft hij mij tijdens Succes for you echt verder geholpen. Vooral het een-op-een coachgesprek was voor mij heel bijzonder en waardevol.”

Lees meer…

“Marc voelt goed aan wat je bedoelt. Hij helpt je om dat concreet te maken en nog belangrijker: hij helpt ons om een gezamenlijke visie te formuleren. Maar het belangrijkste is misschien wel dat onze gesprekken met Marc ons inspireren om ook echt kansen te grijpen. Dromen, durven, doen – we brengen het nu écht sámen in praktijk!”

Lees meer…

Mathieu De Groot AKDG Volkel

“Het is natuurlijk altijd leuk om met collega-ondernemers ervaringen uit te wisselen, maar bij een masterclass wordt er ook iets van je verwacht. Marc doet dat heel goed: hij daagt je uit om buiten je comfortzone te treden en je grenzen op te zoeken. Alleen zo kom je een stap verder. Het helpt mij, om samen met mijn team voor onze klanten het verschil te maken.”

Lees meer…

“In vijf jaar tijd zijn er flinke stappen gezet, zowel in de profilering naar buiten toe, de omgang met het personeel en de verdere professionalisering van mijn bedrijfsvoering. Dit heeft geresulteerd in een groei van 4 naar 18 medewerkers en goed gevulde orderportefeuille. Het belangrijkste is dat ik meer rust heb gevonden en dat het me nu minder energie lijkt te kosten.”

Lees meer…

Frans Daverveld Woonprojecten Uden

“De theorie achter Succes for you is eigenlijk de onderbouwing van alles. En direct toepasbaar. Tijdens de masterclass heb ik veel gehad aan de strategische en organisatorische onderdelen. Ik heb hierdoor mooie inzichten en praktisch toepasbare bagage meegekregen. Ik ben nu veel bewuster met alles bezig, dat geeft rust en ruimte om de goeie dingen te doen.”

Lees meer…

“De interactie met collega-ondernemers stimuleert juist enorm om daadwerkelijk voor jezelf aan de slag te gaan. Het is vooral heel prettig om eens zorgvuldig voor jezelf in kaart te brengen wat je wil bereiken. En vooral: hoe je dat gaat realiseren. Marc helpt je om dat concreet te maken, om het door te vertalen naar actie, zodat je ultieme doelstelling niet door de dagelijkse hectiek blijft bij mooie voornemens op papier.”

Lees meer…