Dirk Bullens is persoonlijk adviseur op het gebied van zakelijke verzekeringen. Met zijn bedrijf Assurie vormt hij de schakel tussen ondernemers en hun verzekeringsmaatschappijen. Hij vindt het belangrijk om in ontwikkeling te blijven als ondernemer en zocht naar een manier om daar invulling aan te geven. Na een gesprek over het gedachtegoed van Steven Covey nodigde Marc van Lieshout hem uit voor de masterclass Succes for you. Dirk: “Toen heb ik wel even getwijfeld. Ik vroeg me af of zo’n groepsgewijze aanpak wel voldoende ruimte laat voor persoonlijke ontwikkeling. Maar die twijfel bleek ongegrond: die interactie met collega-ondernemers stimuleert juist enorm om daadwerkelijk voor jezelf aan de slag te gaan. Ook buiten je comfortzone.”

“We hadden een leuke club aan tafel: een mooie mix. De sfeer was open en gemoedelijk, maar wel met een scherpe blik naar elkaar en de mogelijkheid om eerlijk en kritisch te zijn. We zaten daar allemaal immers met hetzelfde doel: beter worden in wat we doen. Dat bood me in plaats van één, maar liefst 6 tot 7 spiegels tegelijkertijd. Marc weet daarbij op de juiste manier te sturen: heel direct, maar nooit op de persoon, altijd op de inhoud.”

“Het is vooral heel prettig om eens zorgvuldig voor jezelf in kaart te brengen wat je wil bereiken. En vooral: hoe je dat gaat realiseren, rekening houdend met trends en ontwikkelingen en je eigen persoonlijke kwaliteiten. Marc helpt je om dat concreet te maken, om het door te vertalen naar actie, zodat je ultieme doelstelling niet door de dagelijkse hectiek blijft bij mooie voornemens op papier. Hij is er goed in om tot de kern te komen. Om precies bloot te leggen waar het om gaat, wat je nodig hebt om daadwerkelijk stappen te zetten.”