Business Model Canvas
,

Business Model Canvas

Het Business Model Canvas is een krachtige tool om jouw businessmodel op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen. Je scherpt je waarde propositie en de waarde die je bedrijf toevoegt aan het succes van je klanten aan.

Oude gewoontes openen geen nieuwe deuren
Je hebt het gevoel dat je met jouw bedrijf en huidige Businessmodel niet het onderste uit de kan haalt. Je doet het goed, maar je weet dat er meer in zit. De turbulentie in de markt en de snelheid waarmee de wereld veranderd maken dat het verstandig is om regelmatig je Businessmodel een upgrade te geven. Stap even uit de waan van de dag, doe mee met de 5 daagse (gratis) Challenge en ontdek wat je kan vernieuwen of welke kansen je nog kunt verzilveren. Zo zorg je dat jij een vliegende start maakt in 2020.

Doe mee met de 5 daagse Challenge Business Model Canvas
Deze (gratis) 5-daagse challenge helpt je het businessmodel canvas voor jouw bedrijf in te vullen. Ik daag je elke dag uit om stappen te zetten en de 9 bouwstenen van het businessmodel canvas verder in te vullen. Dit kun je zelf oppakken of met de makkelijke instructies ook overlaten een ander lid uit je managementteam. Je leert hoe jij jouw Businessmodel Canvas kan inzetten om de waarde die je levert af te stemmen op jouw meest ideale klant. Stuur een e-mail en ik daag je uit.

Wanneer is het Business Model Canvas iets voor je?

  • Als je meer focus wilt op zaken die cruciaal zijn om succesvoller te worden.
  • Als de waarde propositie waarmee je in het verleden succesvol bent geweest, niet langer onderscheidend is.
  • Als de markt vraagt om vernieuwing en verandering, maar je niet precies weet waar je moet beginnen of wat de consequenties zijn van je interventies.
  • Als je het ondernemerschap binnen jouw bedrijf een stevige impuls wilt geven.
  • Als je zoekt naar heldere en gemeenschappelijk taal over je businessmodel in het MT.
  • Als je vernieuwing wil (bijv. nieuwe verkoop- of distributiekanalenkanalen of nieuwe partnerships) of als je de bedrijfsvoering onder de loep wil nemen.

Wat is het resultaat?
Na deelname heb je scherp wat de toegevoegde waarde is die je levert aan klanten en beschik je over een businessmodel waarmee je flexibel sturing aan je bedrijf kan geven.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie