Individueel Succes for you-traject

Samen met een ervaren ondernemerscoach doorloop je de 7 stappen van Succes for you en werk je aan het realiseren van jouw doelen. Door in jezelf als ondernemer te investeren blijf je scherp, hou je focus en blijf je leren. Je benut de kracht van je medewerkers en maakt met je bedrijf het verschil voor je klanten. Jij bepaalt daarbij wat je uit handen wilt geven en wat je zelf wilt doen.

In onderlinge afstemming bepalen we tempo en intensiteit, je bereikt gegarandeerd meer/sneller succes. Kies hieronder het individuele traject wat bij je past.

onze individuele trajectenUltra-intensiefIntensiefIndividueel
welke ondersteuning zoek je?Je hebt extra ondersteuning van iemand die strategie doorvertaalt in continuïteit van je bedrijfsvoering en taken uitvoert. Op deze manier geef je je onderneming een energieboost.Je wilt groeien met je bedrijf en het beste uit je medewerkers halen. Jezelf blijven ontwikkelen en verbeteren als ondernemer. Samen werk je aan het realiseren van jouw doelen. Je zoekt een sparringspartner en vertrouwenspersoon. Om te toetsen of je op koers ligt en om praktisch toepasbare tips te krijgen. Zodat jij focus houdt en jouw doelen realiseert.
aantal sessies per jaar25 (4 uur per sessie)
10 (2 – 3 uur per sessie)4 (1,5 – 2 uur per sessie)
exclusief reiskosten€ 0,19 per km€ 0,19 per km€ 0,19 per km
je investering€ 750 excl. BTW per maand
€ 195 excl. BTW per maand
€ 75 excl. BTW per maand
Let wel:

Deelname aan Succes for you is weliswaar vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Er wordt van je verwacht dat je bereid en instaat bent om er voldoende tijd in te investeren. Alleen zo kunnen we samen het verschil maken.