Online training: het verschil maken (7 modules)

Je doorloopt in je eigen tempo en op tijdstippen dat het jou uitkomt de 7 stappen online. Aan de hand van de 7 modules doorloop je stap voor stap de theorie, opdrachten en kun jij verdiepen waar je wilt. Elke module start met een introfilm met toelichting en een inhoudsopgave met onderwerpen. Je sluit elke module af met een toets.

Samen online leren (7 online groepsmeetings)

Naast het zelfstandig doorlopen van de online training neem je tijdens elke module in groepsverband twee uur deel  aan een online-meeting via Teams. Hierin bespreken we je vragen, ga je met elkaar in gesprek en discussieer je met elkaar. De interactie met collega-ondernemers uit andere branches inspireert en stimuleert om kennis en ervaringen te delen.

Voortgang en persoonlijke ondersteuning (1 gesprek)

Vooraf krijg je een formulier om je eigen leerdoelen te formuleren. Tijdens de modules maak je een toets en de docent beoordeelt je voortgang. Daarnaast krijg je een online coach-gesprek van 2 uur.

Je moet wel bereid en in staat zijn om er voldoende tijd in te investeren. Alleen zo kunnen we samen het verschil maken! Kijk bij de ervaringen van klanten wat deelname hun heeft opgeleverd. Je bereikt gegarandeerd meer en sneller succes.

Klik hieronder om de online training af te nemen