STAP 7 - COLLABORATION

Beste ,

In stap 7 Collaboration leer je slimmer samen werken en ieders inbreng goed te benutten, zodat je een bijdrage levert aan gemeenschappelijke belangen en aan jouw succes. Als je iets wilt bereiken, is het goed om samen te werken en krachten te bundelen. Als je met elkaar iets wilt bereiken geldt dat nog sterker. Samenwerken is samen succesvol zijn.

Instructie

 

Tijdsduur module

Het doorlopen van stap 7 Collaboration zal ongeveer 3 uur tijd van je vragen. Het maken en doorlopen van de opdrachten vraagt ongeveer 12 uur van je tijd (totaal 15 uur).

Ga naar volgende hoofdstuk

STAP 6 - CONVERSATION

Beste ,

In stap 6 ga je zorgen dat de wereld je kent, samen met je medewerkers en trotse klanten. Delen en dialoog zorgen voor ambassadeurs en rendement. Als ondernemer vormt jouw leiderschap de inspiratiebron om je bedrijf conversatiewaardig te maken en richting te bepalen. Het bestaansrecht van het bedrijf is het vertrekpunt waarmee je van betekenis bent en een bijdrage levert, zowel voor je klanten, je stakeholders (intern als extern) als aan een groter geheel (maatschappij en betere wereld). Je merk staat of valt bij wat mensen erbij voelen, denken en erover zeggen.

 

Instructie

Hier nog film of PDF o.i.d.?

 

Tijdsduur module

Het doorlopen van stap 6 Conversation zal ongeveer 2 uur tijd van je vragen. Het maken en doorlopen van de opdrachten vraagt ongeveer 8 uur van je tijd (totaal 10 uur).

 

Ga naar volgende hoofdstuk

STAP 5 - CREATION

Beste ,

In stap 5 staat Creation centraal, ga je de wereld laten zien waar je uniek in bent en aan de slag om je in de markt te onderscheiden. Je gaat uitzoeken hoe je relevant kunt zijn in je markt, waarde kunt toevoegen voor klanten en de continuïteit van je onderneming kan waarborgen. Door een bijdrage te leveren aan het succes van je klanten. Zorg dat je zichtbaar maakt wat je bijdraagt aan de waarde creatie van je klant en laat ze dit ervaren.

Instructie

 

Tijdsduur module

Het doorlopen van stap 5 Creation zal ongeveer 2 uur tijd van je vragen. Het maken en doorlopen van de opdrachten vraagt ongeveer 6 uur van je tijd (totaal 8 uur).

 
STAP 4 - CONNECT

Beste ,

Na stap 1 Clarity weet je wie je bent, wat je wilt en welke richting je op wilt met je onderneming. In stap 2 Choices heb je keuzes gemaakt, je droomdoel en jaardoelen benoemd. In stap 3 ben je aan de slag gegaan met competenties in je bedrijf. In stap 4 staat verbinding centraal en dat start met het belang van verbinding maken met jezelf. Meer connectie met jezelf zorgt voor meer authenticiteit en het zorgt dat je communiceert vanuit je kracht. Dat heb je nodig om verbinding te laten ontstaan met de ander. Het helpt je niet alleen om duurzame relaties op te bouwen, maar ook om je medewerkers te inspireren om te groeien en om samen je klanten een glimlach te bezorgen.

Instructie

Hier nog film of PDF o.i.d.?

 

Tijdsduur module

Het doorlopen van stap 4 Connect zal ongeveer 2 uur tijd van je vragen. Het maken en doorlopen van de opdrachten vraagt ongeveer 8 uur van je tijd (totaal 10 uur).

Ga naar volgende hoofdstuk

STAP 1 - COMPETENCE

Beste ,

In stap 2 Choices heb je doelen gesteld en om deze doelen te behalen heeft je bedrijf competenties nodig. Een set van kennis, vaardigheden en gedrag (beroepshouding) die nodig is voor het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen. Succesvol ondernemen gaat over het bieden van blijvende meerwaarde en toegevoegde waarde voor jouw klanten. Dit doe je door het creëren en uitbouwen van de kerncompetentie(s) van je bedrijf, hiermee leg je de basis voor een onderscheidende strategie voor de lange termijn.

Instructie

Tijdsduur module

Het doorlopen van stap 3 Competence zal ongeveer 3 uur tijd van je vragen. Het maken en doorlopen van de opdrachten vraagt ongeveer 12 uur van je tijd (totaal 15 uur).

Introductie

Beste ,

Na stap 1 Clarity weet je wie je bent, wat je wilt en welke richting je op wilt met je bedrijf. In Stap 2 ga jij keuzes maken, een strategie bepalen en doelen stellen. Jouw strategie gaat over hoe jij je droomdoel gaat realiseren en wat je daarvoor gaat doen.

Tijdsduur module

Het doorlopen van stap 2 Choices zal ongeveer 1 uur tijd van je vragen. Het maken en doorlopen van de opdrachten vraagt ongeveer 7 uur van je tijd.

 

 

 

 

 

 

 

https://succesforyou.com/courses/stap-1-clarity/

Beste ,

In stap 1 van het Succes for you traject ga je helder maken wie je bent, wat je wilt en welke richting je op wilt met je bedrijf. Met als doel: succesvol ondernemen op de manier die bij je past.

 

Tijdsduur module

Het doorlopen van stap 1 Clarity zal ongeveer 2 uur tijd van je vragen. Het maken en doorlopen van de opdrachten vraagt ongeveer 10 uur van je tijd (totaal 12 uur).

Ga naar volgende onderwerp

Deze online modules zijn onderdeel van het programma Succes for you en helpt je in 7 stappen op weg naar verbetering van je ondernemerschap en succesvol ondernemen met je bedrijf. Stapsgewijs zet het als het ware een proces van bewustwording in gang en helpt het je om de balans te vinden tussen doen en laten.