Trends en ontwikkelingen

Ondernemen was nog nooit zo uitdagend. De snelheid van technologie, de hoeveelheid informatie, marktontwikkelingen en veranderende klantwensen schreeuwen om je aandacht. Alleen met een kansrijke toekomstvisie leg je een sterk fundament onder je bedrijf.

Weet jij wat de succesfactoren zijn in de markt waarin jij met je bedrijf actief bent? Start met het in beeld brengen van de relevante trends en ontwikkelingen. Wat zijn de cruciale ontwikkelingen, gebeurtenissen en invloeden waaraan je bedrijf, product of dienst onderhevig is. Download hier het gratis trends en ontwikkelingen rapport en formuleer een kansrijke toekomstvisie voor jouw bedrijf.

Over Marc van Lieshout

Als ondernemerscoach begeleidt Marc van Lieshout al jaren ondernemers. Met succes! Marc onderscheidt zich als businesscoach door zijn doelgerichtheid in combinatie met een zesde zintuig voor talent, onderliggende vraagstukken en emoties. Als marketeer heeft Marc bovendien oog voor marktontwikkelingen en als ondernemer is hij scherp op strategische keuzes. Marc is een echte sparringpartner, die in beweging brengt en verandering realiseert.

Online cursus

Doorloop in je eigen tempo en op eigen tijd de 7 stappen online: het verschil maken.

Aan de hand van de 7 modules doorloop je stap voor stap de theorie, opdrachten en kan jij verdiepen waar je wilt. Tijdens de modules maak je een toets en de docent beoordeelt je voortgang. Daarnaast ga je online in groepsverband twee uur per module via Teams online met elkaar in gesprek om te discussiëren. De interactie met collega-ondernemers uit andere branches inspireert en stimuleert om kennis en ervaringen te delen. Tenslotte krijg je een online coach gesprek van 2 uur.

Het verschil maken

“Het hebben van een missie en een visie is zó belangrijk voor je bedrijf. Heb je die niet, dan ga je continu mee in de waan van de dag. Dan heb je geen doel waar je aan of voor werkt. Eigenlijk doe je dan dus maar wat. Ik vind het belangrijk om te beschrijven wat je wilt zijn, wat je uit wilt stralen, waar je naartoe wilt met je bedrijf. Dat moet toetsbaar zijn. Dáárvoor heb je een missie en een visie nodig.”

Trends en ontwikkelingen