Het verschil maken

In dit boek sta jij als ondernemer centraal en word je meegenomen in 7 stappen die de essentiële onderdelen vormen op weg naar succesvol ondernemerschap. Het helpt je op weg naar verbetering van je ondernemerschap en succesvol ondernemen met je bedrijf.

Een boek met theorie en opdrachten voor ondernemers en professionals die het verschil willen maken. Waarbij je per stap direct aan de slag kunt om de juiste veranderingen bij jezelf en je medewerkers door te voeren. Zodat jullie doelen realiseren, de kracht van je bedrijf optimaal benutten en het verschil maken.


Je krijgt dan het boek met:

  • 7 stappen die leiden tot succes
  • 7 klantverhalen die je inspireren
  • 20 online hulpformulieren
  • 50 tips waar je direct mee aan de slag kunt
  • 100 opdrachten
  • 300 pagina’s aan kennis
Lees meer Bestel nu

Over Marc van Lieshout

Als ondernemerscoach begeleidt Marc van Lieshout al jaren ondernemers. Met succes! Marc onderscheidt zich als businesscoach door zijn doelgerichtheid in combinatie met een zesde zintuig voor talent, onderliggende vraagstukken en emoties. Als marketeer heeft Marc bovendien oog voor marktontwikkelingen en als ondernemer is hij scherp op strategische keuzes. Marc is een echte sparringpartner, die in beweging brengt en verandering realiseert.

Lees meer over Marc Maatwerktrainingen
Marc

Lees en ervaar “Het verschil maken”

Bekijk een gedeelte uit het boek en ervaar hoe ook jij succesvol kan ondernemen op de manier die bij jou past.

Download Bestel direct

Meer draagvlak binnen ons bedrijf

Rob Jansen – Chain Logistics BV.

Dankzij het doorlopen van “Het verschil maken” is er meer draagvlak binnen ons bedrijf ontstaan. Het vertalen van ons droomdoel in tastbare jaardoelen zorgde voor focus en helderheid van ieders verantwoordelijkheid. De doorvertaling naar doelen heeft het MT-team geholpen om een optimale balans tussen samen presteren en ruimte voor persoonlijke groei te maken.

Marc

Punten scoren met het boek “het verschil maken”

Toon Gerbrands

Presteren is een keuze. Dat vraagt om doorzetten, grenzen verleggen en jezelf willen ontwikkelen. Dat vraagt om passie. Alleen met passie bereik je doelen en maak je alle dromen waar. Dat betekent ook, dat als u getriggerd wordt, door inzichten uit dit boek, dat u het letterlijk morgen kunt toepassen. In termen van winst boeken, is het effect dat u direct punten scoort.

Toon Gerbrants