Bedankt voor je interesse!

Weet jij wat de succesfactoren zijn in de markt waarin jij met je bedrijf actief bent? Start met het in beeld brengen van de relevante trends en ontwikkelingen. Wat zijn de cruciale ontwikkelingen, gebeurtenissen en invloeden waaraan je bedrijf, product of dienst onderhevig is. Download hier het gratis trends en ontwikkelingen rapport en formuleer een kansrijke toekomstvisie voor een sterk fundament van jouw bedrijf.

Meer in de diepte gaan met een online training in jouw eigen tempo?
Lees dan verder..

Online training: Het verschil maken

Doorloop in eigen tempo op eigen tijd de 7 C’s in 7 modules in een online omgeving. Ontdek de theorie van ‘Succes for you’ en pas dit meteen toe in de opdrachten. Je hebt zelfs de vrijheid om te kiezen op welke gebieden jij dieper in wilt gaan.

Ook ga je online in groepsverband in gesprek gedurende 2 uur per module via Teams. De interactie met collega-ondernemers uit andere branches inspireert en stimuleert om kennis en ervaringen te delen vanuit een nieuwe invalshoek. Tijdens de modules maak je een toets. De docent beoordeelt jouw voortgang. Ten slotte krijg je uiteraard een eigen online coach gesprek van 2 uur.

 

Over Marc van Lieshout

Als ondernemerscoach begeleidt Marc van Lieshout al jaren ondernemers. Met succes! Marc onderscheidt zich als businesscoach door zijn doelgerichtheid in combinatie met een zesde zintuig voor talent, onderliggende vraagstukken en emoties. Als marketeer heeft Marc bovendien oog voor marktontwikkelingen en als ondernemer is hij scherp op strategische keuzes. Marc is een echte sparringpartner, die in beweging brengt en verandering realiseert.

Trends en ontwikkelingen